Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
26. nov. 2021 kl. 13:32

Korona og vaksinasjon

Les mer på Tjeldsund.kommune.no/korona
Velg språk: Bokmål Samisk

Koronavaksine - nyheter

Vaksineinformasjon

Informasjon om hvordan du skal gå fram for å bestille time til vaksine mot Covid-19; dose 3, 2 og 1, samt influensavaksine

3.dose til alle over 65 år – vaksineplan fremover

Regjeringen har besluttet at alle over 65 år skal få tilbud om 3.dose med koronvaksine seks måneder etter at de tok andre dose. I tiden fremover skal kommunen tilby både koronavaksine og influensavaksine til innbyggerne.

Vaksinering av ungdom født i 2005 og eldre

Etter råd fra FHI har regjeringen nå besluttet at alle født i årskullene 2004 og 2005 skal tilbys vaksinasjon på lik linje med den øvrige befolkningen født i 2003 eller tidligere. Anbefalingen baseres på en grundig gjennomgang av tilgjengelig kunnskap.

Logo for F

Gi beskjed dersom du ikke er interessert i vaksinen eller ikke kan ta den akkurat nå

Vi som jobber med vaksineringen har en stor jobb med å kontakte alle som har fått melding fra Helseboka, men som ikke har satt seg opp på time. Ofte opplever vi at de vi ringer til har fått vaksine et annet sted eller er på ferie slik at de ikke kan møte til vaksinering nå. Noen har også vært på drop-in timer i andre deler av landet, men ønsker dose 2 her i kommunen.

1 | 2
Språk Norsk - NorwegianSpråk Sami - Samisk