Det hender at noen ikke dukker opp til sin vaksinetime etter at dosen er klargjort. Den må settes i løpet av kort tid. For at dosen ikke skal gå til spille har vi nå laget en tilkallingsliste, der alle kan melde seg hvis de kan stille til vaksinering i løpet av kort tid.

Skal du på reise i sommer og ikke kan møte til oppsatt innkalling ber vi deg å registrere deg etter at du har kommet hjem. Ved innkalling på kort varsel vil de som er i samme prioriteringsgruppe som dem som vaksineres nå bli prioritert.  

For de som allerede er registrert i Helseboka; Registrer deg via denne lenken https://www.helseboka.app/checkin/staff/2691033

For deg som ikke allerede er registrert i Helseboka:

Registrering i Helseboka gjøres via lenken: https://helseboka.app/helseboka/checkin/staff/497294

Får du ikke til å registrere deg digitalt kan du få hjelp på vaksinetelefonen hverdager kl 09-11. Telefon nummer 94796421. Er spesielt stort trykk på telefonen mellom kl 09-09.30, så vi anbefaler at man fordeler seg utover telefonens åpningstid for å redusere ventetiden.

NB! Dersom du mottar en lenke som ikke starter med https://helseboka.app i en SMS er ikke SMSen sendt fra kommunen, og lenka må IKKE ÅPNES.

Når du registrerer deg vil du få spørsmål om du vil stå i kø for å bli kontaktet på kort varsel.