Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Velg språk: Bokmål Samisk

Nyheter kultur- og folkehelse

Kulturarena

Satsing på kulturarena:

Troms og Finnmark fylkeskommune har en satsing på arena, hvor vi jobber for økt bevissthet og kvalitet på rommene vi bruker til kulturaktiviteter. Satsingen heter Rom for kultur. Rom for kultur sin tverrfaglige gruppe inviterer til webinar for å gi mer informasjon om denne satsingen, hvordan vi på regionalt nivå jobber med dette, og hvordan vi kan være en ressurs for dere om dere har planer om små eller store oppgraderingsprosjekter.

Tid / Sted: Fredag 1. oktober 2021, kl 10 – 12. Holdes digitalt og helt gratis på Teams, du melder deg på for å få møtelenke.

logo_farge_web

Ung i Tjeldsund

Barne- og ungdomskoordinator og helsesykepleiere lanserer Ung i Tjeldsund i sosiale medier!

Flyer til nett

Tjeldsundprisen og Ungdomsstipendet

Velkommen til å foreslå kandidater til Tjeldsundprisen 2021 eller til å søke på Ungdomsprisen 2021 for Tjeldsund kommune.

Søknad eller forslag sendes til post@tjeldsund.kommune.no

Tjeldsundbrua

Ordførers tur sammen med Skånland Røde Kors

I anledning Friluftslivets uke er det tradisjon for å arrangere ordførers tur i Tjeldsund kommune. I år gikk en tur på Evenskjer, mens neste tur, som arrangeres på torsdag denne uke, blir på Myklebostad

Ev3

Lag og foreninger - kurs om spillemidler

Regionale kurs om spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet.

Denne høsten inviterer Troms og Finnmark fylkeskommune lag og foreninger i fylket til kurs om spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet. Det legges opp til fire digitale kurs via Teams. Har laget ditt planer om å bygge anlegg, eller ønsker å få mer informasjon om spillemiddelordningen, benytt muligheten.

Her er datoer dere kan velge mellom:

Mandag 6. september

Tirsdag 7. september

Onsdag 8. september

Torsdag 9. september

Tidspunkt: Kl. 18:00 – 20:00

Tema for kurset er:

1. Hvem kan søke om spillemidler?

2. Hva kan man søke om tilskudd til?

3. Hvor mye kan man søke om?

4. Hvordan søke – søknadsprosessen

5. Veiledning av potensielle søkere

Påmelding gjøres per e-post innen fredag 3. september til emil.bjornaa@tffk.no. Andre spørsmål om kurset kan også rettes til ovennevnte. Lenke til kurset sendes ut per e-post etter registrert påmelding.

Idrettshall Sandstrand

Søknadsmuligheter for lag og foreninger

Gjensidigestiftelsen støtter organisasjoner som vil inkludere og beholde flere i organiserte fritidsaktiviteter og øke tilbudet av sosiale møteplasser.

Søknadsfrist er 15. september 2021. Alle får svar på søknaden sin i desember 2021.

logo gjensidige
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |