Har du litt ekstra tid og overskudd og lyst til å bidra til at andre kan få et mer sosialt liv og en meningsfull aktiv fritid, da ønsker miljøtjenesten å komme i kontakt med deg.

Det er behov for fritidskontakter som kan dra på turer og bidra med aktiviteter. For å skape stabilitet for brukeren, bør du kunne binde deg over en lengre periode. Oppdragene vil variere fra 3 til 6 timer i uken. Det er en fordel å disponere bil, men ikke et krav for å få jobb som fritidskontakt. Søker må være over 18 år. Politiattest kreves for alle nye fritidskontakter. Fritidskontaktene følger startlønnen til ufaglærte. Det utgjør for tiden kroner 180,10 per time. Kilometergodtgjørelse er 4,90, derav 1,40 skattepliktig.

Fritidskontakt søkes til en ungdom som har noen fysiske begrensninger og språkutfordringer. Han er avhengig av forutsigbarhet og struktur i hverdagen. Han er en gutt med godt humør, interessert i ballspill, glad i dyr, spill, gå tur og liker praktisk arbeid. Han har behov for en ansvarsfull voksen som kan ta han med på turer og aktiviteter utenfor huset. 3 timer 2 ganger i uken, fast hver uke. Søker bør beherske norsk meget godt.

Oppdrag som fritidskontakt kan fint kombineres med annen jobb, studier, eller du er pensjonist. 

 

Hvis dette kan være noe for deg, ta kontakt med Birgit Normann, miljøveileder, telefon 482 00 706