Denne Påsken blir litt annerledes enn vanlig og mange er nok glade for å kunne ta noen dager fri fra jobb, hjemmeskole og hjemmekontor.

Undervisning og møter via nett har fungert og jeg tror de fleste har tilegne seg kunnskap og erfaringer som er gode å ha også fremover.

 

Dugnaden i denne tia har vært, og er enorm, så takk til alle dokker som har stått i det og fremdeles står i det. Sammen for hverandre!

 

Som ordfører er jeg glad for at den innbyggeren som tidligere fikk påvist viruset nå er frisk og at ingen flere har testa positivt. 

Kommunestyret i Tjeldsund hadde møte 6. april og vedtok å forlenge Forskrift om utvidet karantenebestemmelse og utvidet definisjon av fritidseiendommer.

 

Ta gjerne en telefon til eldre eller andre som sitter alene i påsken. Institusjonene våre har nu fått ipader slik at det nu også er mulig å snakke med de eldre via Skype. Ta kontakt med institusjonen og avtal tid! 

 

Alle må vi gjøre påskehandelen og husk da å støtte nærbutikken, vi trenger den også etter korona.

Husk også håndvask før og etter handelen og hold avstand.

Klemmene gjemmer vi til senere!

 

Gå turer, spis god mat og kos dokker masse, men husk at skredfaren har ikke karantene! https://varsom.no/snoskredvarsling/varsel/Sør-Troms/

 

God påske til dokker alle! Ta vare på hverandre!

 

Ordfører Helene