HVER TIRSDAG kl 14.00-17.00:  

Tilbudet er for alle ungdomsskoleelever i Tjeldsund kommune. Her kan alle møtes på tvers av skolekretser. Du kan henge med venner, trene, gjøre lekser, spille spill, være kreativ, game, og delta på aktiviteter/minikurs som arrangeres av ulike fagpersoner eller lag og foreninger. Du bestemmer selv hva du vil gjøre.

Gratis buss: Elever fra Grov og Ramsund følger skolebussen til Evenskjer. Kl. 17.00 går det tre busser i retur til Kongsvik, Grov og Ramsund.

HVER TORSDAG KL 14.00-18.00:

Velkommen til treninger og aktiviteter for deg som ønsker en aktiv hverdag. Frisklivsrommet på Paviljongen er utstyrt med ulike treningsapparater og aktivitetsmateriell, og i tillegg en interaktiv skjerm som byr til variert aktivitet og trening. Det er mulighet for transport tilbake også fra torsdagstilbudet. Ta da kontakt med kultur og folkehelse på forhånd, for nærmere avtale.

For å gjøre det enklere for alle å delta på ungdomstilbudet, har vi mottatt prosjektmidler gjennom Program for folkehelse, og tilbyr gratis buss rett etter skoletid, og hjem på ettermiddagen etter endt aktivitet.

Det vil også være mulighet for gruppetimer,  individuell trening og veiledning. Vil du være der med venner for å henge, 
prate, få gjort skolearbeid er det også mulighet. Frisklivsrommet er finansiert med midler fra Troms Holding og Buf.dir.

BUA Utstyrssentral har også åpent i samme tidsrom, så her er det mulig å låne med seg hjem utstyr til fritid, friluftsliv og trening.

Treningsrommet er finansiert med støtte fra Troms Holding as.

Det faste ungdomstilbud med gratis buss på tirsdager kl. 14 - 17 fortsetter som tidligere.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Paviljonen, gule bygget bak Skånland skole

Ved spørsmål ta kontakt med kultur og folkehelse.