Driften vil være i kommunens egne lokaler, tidligere Fjelldal legekontor og helsestasjon. Inngang er den samme som på tidligere Fjelldal legekontor.

Bygget ligger i Strandaveien 170, 9441 Fjelldal, samme innkjøring som til Brannskolen. Parkering kan benyttes på utsiden i front av hovedinngang og på baksiden mot servicebygg med frisør og pub.

Teststasjonen er hjørneinngangen i enden av samme bygg.

 

NB!

Testing fredag 4. februar vil være på Evenskjer

Legevakt vil være lokalisert på Evenskjer til mandag morgen 7. februar kl. 08.00

Fra og med mandag 7. februar har ETS medisinske senter er det ingen drift i opprinnelige lokaliteter på Evenskjer.

 

Vi ber om forståelse for at det de første dagene kan være noen oppstartsutfordringer, og beklager de ulemper det eventuelt vil medføre for den enkelte kunde.

 

Informasjon om helsestasjon

Tjeldsund kommune informerer samtidig om at helsestasjonen på Evenskjer åpner som normalt i sine lokaliteter fra mandag 7. februar.

Lokalitetene til helsestasjon og barnevern har siden uværets ødeleggelser på ETS medisinske senter, vært base for driften av legetjenesten/legevakt.

Helsestasjonen har hatt noe redusert drift i perioden med utlån av lokaliteter til legetjenesten, men skolehelsetjenesten har gått som normalt.

På grunn av noen mindre skader også i helsestasjonens lokaler, så ber vi om forståelse for at det i en kort periode vil være noen pågående reparasjonsarbeider i lokalitetene når det åpnes for drift.

Vi beklager de ulemper dette medfører.