Her er en kort status på hva som skjer for de interesserte/brukerne: 

Bassenget i Grov:
Her har fliser løsnet langt begge langsidene, inkludert i deler av skvulperenna.
Bassengkonstruksjonen er gammel i den forstand at dette kan på mange måter forventes, og derfor ser vi i utgangspunktet på dette som en ordinær reparasjon. Når det er sagt, så har vi tilknyttet oss faglig spisskompetanse for å få dette bekreftet slik at vi gjør de riktige tingene når vi utbedrer. Vi venter nå på tilbakemelding/avklaring og forventer at vi har dette i løpet av kort tid.

Vi tar sikte på at dette er utbedret og bassenget er klart til skolestart i høst.


Bassenget i Ramsund:
Bassenget i Ramsund er stengt fordi vi må skifte ventilasjons- og avfuktningsanlegg.
Alt er klart for skifte, men det vi sliter med er lang leveringstid på dette anlegget. Det vi vet per nå er at dette leveres i starten av juni. 
Alt klart for montering, så såfremt bare anlegget blir levert, blir det montert så raskt som mulig av leverandøren.

Når det gjelder framdrift så er bassenget klart til skolestart om ingenting uforutsett ‘kommer opp’.  


Basseng Skånland skole:
Når det gjelder bassenget i tiknytning til Skånlandhallen, er saken noe mer komplisert.
Bassengkroppen er relativt ny i forhold til de andre vi har, og måten vi ser at fliser løsner og kommer opp, er både uforventet og vanskelig å forklare. Vi observerer at det tilsynelatende ikke plass til de flisene som er kommet opp, noe som ikke skal være mulig, men vi må finne årsaken før vi utbedrer.
Denne skaden kan være omfattende, og her er det spesielt viktig at vi gjør de riktige tingene når dette utbedres. 

Saken er meldt vårt forsikringsselskap, og vi avventer respons fra dem. I praksis må skaden befares og det utføres en takst. 

Når det gjelder framdrift, så kan vi ikke si noe sikkert om når bassenget igjen er klart til bruk. Bakgrunnen er at vi anser skaden som så tilsynelatende spesiell at det er vanskelig å si noe om omfanget. Dette påvirker når utbedring kan starte, og vi kan derfor ikke gi noen garantier for når skaden er utbedret og bassenget igjen er åpent for bruk. Det vi kan si er at vi skal gjøre det vi kan for å få de nødvendige avklaringene så raskt som mulig, og holde dere som brukere oppdaterte.