Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Vannkrane

Tjeldøy vannverk - kort vannavstengning tirsdag 19.09

Oppdatering kl 15:30:

Nå er potetvannet på tur .

Vannet er satt på og rørene er iferd med å fylles. Både Kongsvik og Fjelldal skal snart ha normal vannforsyning.

Igjen takk for tålmodig venting.

 

Oppdatering 19.09 kl 1420:

Arbeidet tar lengre tid enn først antatt. Vannet vil derfor ikke være tilbake før om ca 1 time. Høydebassenget på Fjelldal er tomt, og det begynner derfor å bli fritt for vann på Fjelldal også.

 

 

Oppdatert 19.09 kl 0910:

Fjelldal og deler av Tjeldøya kan også bli berørrt av vannavstengningen, pga lite vann i høydebassenget etter avstengningen i går.

 

Oppdatering 19.09 kl 0820:

Vannet ble satt på i natt ca kl 01.00.   Det er nødvendig å gjøre en mindre justering på et par rør rundt kummene nå i formiddag, før tilfylling og ferdigstillelse.

Vannet må derfor stenges i ca 2 timer fra kl 10:30 idag. Kongsvik blir da fri for vann i denne perioden, mens resten av kommunen vil har vann tilnærmet som normalt.

 

Oppdateting 18.09 kl 2330:

​Det vil ta noe lengre tid ser det ut til.  Dessverre har det vært vanskelig å beregne eksakt på denne jobben, men takker abonnentene for tålmodig ventig. Det settes snart trykk på vannet, og deretter utspyling.

 

Tidligere melding:

Vi hadde etter planen håpet at vannet skulle være tilbake kl 21 i kveld. Det viser seg at jobben tar noe lengre tid, i tillegg så må noen ledninger spyles.

Vi beregner derfor at Kongsvik vil ha normal vannforsyning kl 23 i kveld. Vi minner igjen om utspyling på laveste punkt i husene når vannet er tilbake.

Etter beregningen vil både deler av Tjeldøya og fastlandet med  Fjelldal og Ramsund har vann tilnærmet som normalt hele tiden fra høydebassengene.

Tips en venn Skriv ut

Selvbetjening