Nina Røberg har blant annet sittet 4 perioder i styret i Tjeldsund idrettslag. Hun har deltatt på utallige dugnader for ulike formål som barneskirenn, i slalombakken og i turstiprosjekt. Man kjenner henne som fotballtrener og fra barnesvømming, hvor Nina har tatt livredderutdanning og har stått i bresjen for at flere har tatt livredderutdanning.

Det Tjeldsund kanskje kjenner Nina aller best fra er fra engasjementet i kickboxingklubben som Nina har drevet i en årrekke med et enormt engasjement og pågangsmot.

Resultater:
VM-medalje, Worldcup-vinnere og i tillegg flere andre medaljer i worldcup, 2 VM uttak, 1 EM uttak, flere norgesmestere, mange cup-vinnere, beste jente NM, beste klubb NM.

Nina er invitert til Olympiatoppen, trener i fokus på grunn av gode resultater og tatt trenerutdanning i forbindelse med idrettlaget.

Hun har i tillegg en dag i uken et barneparti i kickboxing, ca 30 stk, hvor yngste er 3 år. Her følges NKBF sitt barnereglement, der det gis en egen gradering til barna og hvor det serveres frukt og drikke. Dette er en viktig jobb lokalt, men ogsp for Norges Kickboxingforbund. Det er her fremtiden ligger. Ikke nok med det, hun har også en musicalforms en dag i uken for barn og voksne.

Nina er et JA-menneske, sier aldri nei til å bidra, ser ikke begrensninger noen steder, gir gass og gjennomfører.

Nina har brukt mange tusen timer totalt på frivillighet siden hun flyttet til kommunen i 1999 og er derfor en verdig vinner av Tjeldsund kommunes frivillighetspris 2016.