Arrangementet var et gratis tilbud for ungdom og unge voksne fra 16 år og oppover. De fremmøtte deltakerne fikk prøve seg litt på klatring i klatretårnet nede ved stranda. Tårnet måler totalt 12 meter og byr på ulike utfordringer. Vi tok oss ikke helt til toppen denne gangen, men det kan det bli muligheter for senere.

Turmat kan være mer enn pølser, og denne gangen gikk vi for lefser som vi smurte selv med ønsket fyll.

Deretter stod SUP brettene for tur. Vi skjønte fort at det var nettopp dette de fleste hadde sett frem til. SUP står for stand up padle og innebærer å stå på et brett mens du padler rundt. En aktivitet som bare blir mer og mer populær! Dette ble en flott kveld med en fin gjeng. Vi har plass til flere og håper flere melder seg på neste gang.

Dette arrangementet var en del av tilbudet til Friskliv Ung, et prosjekt i Tjeldsund kommune som jobber med frisklivsarbeid rettet mot ungdom og unge voksne. Dette innebærer å legge til rette for, veilede og motivere til fysisk aktivitet, god ernæring og å skape sosiale møteplasser.

Friskliv Ung har flere tilbud, og skal blant annet arrangere en Økonomikveld for ungdom i samarbeid med Nav førstkommende mandag, 27.06, på Evenskjer