Fotokonkurranse med logo ny.png

Sendes til hjemmeside@tjeldsund.kommune.no

Konkurranseregler:  

 1. Tjeldsund kommunes fotokonkurranse er åpen for alle. Hver deltager kan sende inn så mange bilder han/hun ønsker.
 2. Juryen skal bestå av tre personer og pekes ut av prosjektgruppa «Kultur, identitet og profilering». Navn på fotograf anonymiseres ovenfor jury. 
 3. Bildet skal være levende og ha motiv fra nye Tjeldsund kommune – det vil si at det må være mennesker i bildet. Det kan være for eksempel detaljbilde, utsnitt, mennesker i et miljø eller mennesker i bevegelse.
 4. Tjeldsund kommune forbeholder seg retten til å offentliggjøre alle innsendte bidrag vederlagsfritt, i opprinnelig eller redigert utgave, på våre hjemmesider og i bruk på materiell produsert av oss. Bildene vil bli kreditert med opphavsmannens navn.
 5. Tjeldsund kommune forbeholder seg retten til å benytte innsendte bidrag som illustrasjoner i egne publikasjoner. Bildene vil bli kreditert med opphavsmannens navn. 
 6. Nødvendige personopplysninger vil bli lagret for å administrere konkurransen. Etter konkurranseperiodens slutt vil disse opplysningene bli slettet.
 7. Innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert. Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildene har godkjent at bildene offentliggjøres.
 8. Rettsstridige, upassende eller krenkende materiale blir forkastet.
 9. Premie: GoPro actionkamera med kameraskaft – verdi kr 2500,-
 10. Vinneren blir offentliggjort på kommunens hjemmeside og facebookside i april 2020.
 11. Konkurransen avsluttes 31.03.2020 Tjeldsund kommune forbeholder seg retten til å utsette innsendingsfrist ved for få innsendte bidrag ved konkurransens slutt.